Primark Collectie 2013

primark-banner-korting-code-outlet-kleding primark-nieuwsbrief-online-shop

Primark Online Shop

De nieuwe Primark collectie 2013 is uit. Dit zijn nog wel de Engelse collecties! De collectie van de Primark Engeland verschilt wel met die hier in Nederland, maar dan heb je in ieder geval een idee. vond ik het niet oké om ze aan jullie te laten zien. Beetje jammer als je iets op het oog hebt en het nergens kan bemachtigen, vind je ook niet? Maar gisteren ontving ik dan eindelijk de Nederlandse lookbook in mijn mailbox. En die deel ik natuurlijk heel erg graag! Vriendin Hazal is fan van Primark en vist er regelmatig de leukste koopjes vandaan. Ik niet. Ik ga de drempel niet meer over want zodra ik binnen ben krijg ik al een paniekaanval.

Veel stukken met een knipoog naar de jaren vijftig, met invloeden van de sporty chic trend en met een vrouwelijke touch. Tel daarbij op dat je hier en daar wat western en pastel tegenkomt, en je kunt bij Primark terecht voor iedere stijl die maar bij je past. Wie goed zoekt, zal ongetwijfeld heel wat moois tegenkomen. Eens kijken of het mij gaat lukken. Ik heb een maand de tijd om me (geestelijk) voor te bereiden. Dat moet goed komen. Kijk mee naar de lookbook voor aankomende lente. Wat vind jij ervan?

Primark Online Shop Collectie 2013

Terwijl we buiten bijna op het ijs kunnen schaatsen, komt Primark met haar lentecollectie. Deze collectie gaat een beetje terug in de tijd, naar de jaren ’50. Naast de stoere items, bevat de collectie ook veel elegante items. De kleurtjes zijn zeer divers: van pasteltinten tot aan knalroze tinten. Veel kleding is uitgesproken en opvallend, maar er zijn ook zeker wat lieflijke bloemenjurkjes etc te vinden.

Ik word hysterisch van de graaiende mensen, het felle licht en de chaos. Toch ga ik het volgende maand weer eens een kans geven, met Hazal aan mijn zijde. Nog één keer kijken of de winkel toch nog iets voor me in petto heeft. En als het zelfs met haar niet lukt? Dan is de Primark gewoon écht niet voor mij weggelegd en sla ik de winkel voortaan over. Als ik naar de lookbook voor het aankomende voorjaar kijk, zie ik absoluut potentiële stukken.

primark-nieuwsbrief-online-shop primark-banner-korting-code-outlet-kleding